Contact Us
Login++

Happy users

Julie, administratief medewerker

“Ik kreeg een tijdje geleden de goedkeuring om een salesopleiding te volgen. Ik keek er enorm naar uit. Maar omwille van het grote aanbod zag ik door de bomen het bos niet meer. Dankzij mijn dONUS budget kreeg ik meer toegang tot kwalitatieve sales opleidingen. Bovendien regelden zij alles verder voor mij. Zeer tevreden over zowel de opleiding als de dONUS aanpak!”


Marc, magazijnverantwoordelijke

“Vroeger lachte ik ermee … maar nu ik zelf veertig ben, besef ik dat het nodig is om even stil te staan om daarna weer vooruit te gaan. Ik had het gevoel dat er misschien andere en betere mogelijkheden waren op werkvlak. Ik had al een goed gesprek met mijn diensthoofd, maar wilde graag ook raad van een ervaren coach. Iemand van buitenaf die me hielp om mijn sterktes en wensen helemaal helder te krijgen. Dankzij dONUS kwam ik in contact met Jef, een ervaren loopbaancoach. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en kan ik met nieuwe inzichten en energie opnieuw volop vooruit.”


Anonieme deelnemer programma 5 choices, Accenture

-“Ik werk niet meer ’s avonds. Door de 5 Choices toe te passen deel ik mijn dag zodanig in dat ik de belangrijkste zaken af krijg en uiterlijk om 6 uur mijn laptop met een voldaan gevoel dicht kan doen (en laten!)”
- “Ik ben beter in staat mij op één ding tegelijk te focusen. De theorie achter de 5 Choices heeft mij overtuigd van het feit dat multitasking en continu switchen tussen taken voor afleiding zorgt.”
- “5 Choices herinneren mij continu aan wat voor mij belangrijk is. Je gaat terug naar je persoonlijke kernwaarden en kijkt van daaruit weer verder.”
- “Ik ben scherper en heb meer energie voor de rest van de dag. Dankzij de 5 Choices verdeel ik mijn energie beter over dingen die het belangrijkst zijn, en krijg ik veel energie door het feit dat ik resultaat boek.”
- “Héél veel effectiever in mijn dagelijkse werk. Het zijn de kleine dingen die mij geholpen hebben productiever te zijn, zoals: het plannen van activiteiten op wekelijkse en dagelijkse basis, het organiseren van al mijn geplande activiteiten op één plek, en het bewust, en slechts één keer, kiezen om te reageren op een taak of niet (en dus te verwijderen).”