Contact Us
Login++

Nieuws

Waarom je elke week vijf uur moet leren
03.12.2019

Nog geen goede voornemens voor het nieuwe jaar? Laat het sporten, je huis vaker schoonmaken en gezonder eten maar achterwege, want volgens experten is de beste investering voor 2020: leren, leren en nog eens leren. Lees meer
Bron : Jobat.be

Events
18.11.2019

Slaap jij op beide oren wat jouw leerkansen betreft? Sta je graag zelf aan het stuur van je persoonlijke ontwikkeling? Kom ons bezoeken op de VOV beurs en kom je oor eens te luisteren leggen! U vindt ons op stand 110 en 111.
Graag tot dan!


dONUS on tour
18.11.2019

Ook Orange laat zijn werknemers graag groeien #flexincomeplan #longlifelearning #developmentbonus
Happy to be your partner!


Nieuwe opleider
18.11.2019

Welkom aan Syntra als nieuwe opleidingsverstrekker! Ontdek het volledige Syntra aanbod via dONUS hier.


Wist je dat…
18.11.2019

1250...

Dit is het huidig aantal opleidingen dat de dONUS catalogus momenteel telt. Bovendien wordt het aanbod dagdagelijks nog verder aangevuld met andere opleidingen en nieuwe opleidingspartners. Keuze te over niet? En jij, waar wil jij nog beter in worden? Ontdek het volledig aanbod hier en sta zo zelf aan het stuur van jouw persoonlijke ontwikkeling.


Pers - actualiteit
18.11.2019

Driekwart van de jonge werknemers geeft aan bezig te zijn met levenslang leren. De twee belangrijkste redenen om levenslang te blijven leren, zijn up-to-date blijven (36 procent) en competenties vergroten (24 procent). De belangrijkste twee redenen om niet levenslang te blijven leren, zijn geen tijd (31 procent) en er geen behoefte aan hebben (28 procent).
Lees het volledige artikel hier.
Bron: VBO – HR Square

Driekwart van de Vlamingen ziet opleidingen als een manier om zichzelf te ontwikkelen, maar weet niet goed hoe. dONUS kan hiervoor een oplossing. Lees het volledige artikel hier.
Bron : HR Square